lauantai 26. heinäkuuta 2014

Aurinkoa ja treeniä

Huh hellettä sanon minä...en valita, mutta viileämpikin sää kelpaisi.
Ei niinkään itseäni ahdista, mutta eläinten puolesta harmittaa. Koirat ei jaksa mitään js niiden oloa viilennetään märillä pyyhkeillä ja juomakuppeihin lisätyillä jääpaloilla. Jopa kissat ova ihan veto veks.

Tämä viikko oli nyt tällä erää viimeinen viikko kun sain treenata pt:n kanssa 2 kertaa viikkoon. Jatkaisin ehdottomasti tätä tahtia jos se vain työvuorojen kanssa olisi soviteltavissa. Viimeiset pari viikkoa on keskitytty jalkoihin ja hanuriin, kun käsi ei ole kunnossa eikä tarkkaa diagnoosia ole vielä olemassa...riskejä ei oteta.
Tämä viikko oli oman valkun kanssa ajoitettu, ja vaikka jouduin äärirajoille treeneissä niin silti Kaisa on vaan niin paras :)
Keskiviikon salitreenit oli aika ikimuistoiset, voi sitä hien ja puhinan määrää ja kun en osannut suutani taas pitää oikeassa kohdassa kiinni niin saimpa parit ylimääräiset liikkeetkin vielä tehdä :D
Eilen oltiinkin yhdessä Malminkartanon jätemäellä...aika tappava treeni +30° helteessä, mutta monta sudenkuoppaa sain ylitettyä ja se fiilis joka oli koko illan oli mahtava. Pyysinkin jo että mennään toisenkin kerran :) En ole niin antaumuksella koko aikuisiällä tasaloikkaa hypellyt kuin eilen hyppelin, puhumattakaan kaikesta muusta mitä sain kokeilla ja ylittää rajojani. Ehdottomasti suosittelen muillekin!!
Hieman oli hiki kotimatkalla :)

Maanantaina on taas uusi lääkäriaika, toivottavasti laittavat nyt edes ultraan tuon olkapään takia. Kipeä se on, eikä jaksa nostaa mitään maitotölkkiä raskaampaa. Soitin töihinkin eilen tuosta ajasta ja sain kyllä niin kylmää kyytiä esimieheltäni etten hetkeen ollut varma miten pitäisi toimia. Suoraan vinoiltiin että nyt kun lomat on ohi niin onkin hyvä jäädä sairastamaan ym ikävää. Tuli oikeasti törky pahamieli, kun en tätä ole itselleni vartavasten tilannut. No täytyy vaan unohtaa koko juttu.

Jutta oli lisännyt eilen facebook sivuilleen ihanan kuvan, se tuli kuin tilauksesta


Nyt jatkamaan pyykkimuorin hommia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti