sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulusta selvitty

Onneksi joulu on vain kerran vuodessa....ei, minulla ei ollut stressiä eikä paineita pyhien suhteen. Mutta minulla on jäätävä turvotus parin vapaasyöntipäivän jäljiltä 😨
Vaikken vetänytkään mitään ruokaövereitä, niin silti olen onnellinen kun sain palata takaisin Farmi-eväisiin.

Joulu sujui muutenkin rauhallisissa merkeissä perheen kanssa, ulkoiltiin ja oltiin vain. Nautittiin koko perheen yhteisistä vapaista, joita nykyään niin harvoin on.
Nyt suunnataan sitten katseet kohti tulevaa vuotta. Valmennuksen suhteen tulee muutoksia, kun uuden vuosivalmennuksen myötä myös oma valmentajani vaihtuu. Toki Kaisan olisin mieluusti pitänyt itselläni, mutta en ole ollenkaan pettynyt siihen että tilalle saan Bettinan.
Uusia tavoitteita mietitään yhdessä ja laitetaan homma kulkemaan astetta kovempaa...ja toivotaan että kantti kestää ämmällä.
Mutta nämä muutokset vasta tammikuun loppupuolella 😊

Se onkin kohta taas uusien kuvien ottamisen aika, pääsen itkupotkuraivoilemaan, kun puusilmänä en ikinä tunnu näkevän sitä muutosta. Mutta löysimpä tuossa pyjien aikaan kuvan itsestäni joka on otettu tammikuussa 2012....voi taivas varjele!!! Jos ei mikään muu pidä motivaatiota yllä niin se kuva ainakin 😱


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti