torstai 11. joulukuuta 2014

Täällä taas

Luvattoman pitkä tauko taas kirjoittamisessa, ei vaan ole tuntunut olevan mitään kirjoittamista.

Syksy on mennyt käden kanssa tapellessa. 4 kuukauden treenitauko yläkropassa söi naista järjettömän paljon ja kaikki muukin tekeminen alkoi olla melkoista taistelua. Voin tunnustaa rehdisti, että jalka-persejumpasta sain varmaan jo yliannostuksen.

Kauhukseni huomasin että tekemiset alkoi olla puhdasta suorittamista ja se tekemisen ilo alkoi kaikota. Samalla aloin valua kokoajan vain lähemmäksi entistä olotilaa, sitä että miellytän muita ja unohdan itseni. Pakko oli pysähtyä ja miettiä mitä oikeasti haluan.
Minähän pyysin jo alkusyksystä Fitfarmilta jatkosopimuskaavakkeet täytettäväksi seuraavaa valmennuskautta varten, niiden lähettäminen kuitenkin vain venyi venymistään. En ollutkaan enää niin varma että haluanko jatkaa ja pystynkö tähän enää. Tunsin keikkuvani välillä hyvinkin ohuella veitsenterällä, jos joku olisi vähän tuupannut, olisin syöksynyt pääedellä sinne samaan suohon josta olen viimeiset puolitoista vuotta pyristellyt ylös.

Onnekseni ystäväni heitti minulle haasteen, osallistumisen oman elämän inventaario hyvinvointihaasteeseen ( hyvinvointihaaste.weebly.com ). Pääsin aukomaan elämäni eri osa-alueita ja pohtimaan minne suuntaan elämäni on menossa ja minne sen tahtoisin menevän. Ajattelin kyllä aluksi että ompahan haaste ja tuskin tästä mitään apua on, nyt olen toista mieltä ja hyvinkin tyytyväinen etyä lähdin mukaan 😊

Uusi vuosisopimus Fitfarmille on tehty, ja vaikka vuosi tuokin hieman muutoksia asioihin, niin tiedän tehneeni sen oikean ratkaisun jatkaessani tällä tiellä.

Vielä kun saan käden täysin kuntoutettua, niin homma pääsee etenemään taas täysillä eteenpäin...kyllä tämä taas tästä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti