sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Huhhuijaa 25.10

Tämä viikko on mennyt löysäillessä. Selkä suuttui taas maanantaina töissä ja kipulääkkeitä on kulunut. Yksin en ole salille uskaltautunut, mutta ruokailut on pysyneet ruodussa.

Tänään sitten olikin taas pt-treenit. Ja mieleenpainuvat treenit olikin. Kiertoharjoittelua useampi kierros lyhkäisillä tauoilla. 3 kierroksella alkoi mustua silmissä ja happea haukottiin lähellä lattiapintaa. Vaan en saanut luovuttaa, kun olo helpottui homma jatkui. Sillä hetkellä varmasti sadattelin mielessäni, mutta nyt olen onnellinen ettei hommaa jätetty kesken. Yksi aita taas mentiin rimaa hipoen yli ja olen jälleen eilistä vahvempi henkisesti. Nyt ymmärrän tämänkin netistä löytyneen jutun tarkoituksen ;)

Henkisestä vahvuudesta tuleekin mieleen, että olen sunnuntaina menossa elämäni ensimäiseen mentaalivalmennukseen. Koen olevani vielä niin heikoilla jäillä pääni kanssa että lisäapu ei ainakaan ole pahasta :)

Tänään sain vihdoin päätettyä myös ensi vuoden suunnitelmat. Pt-valmennus jatkuu Fitfarmin kanssa vuoden sopimuksella. Kun tämä valmennus päättyy, on pakko pitää pieni tauko ettei talous keikahda ihan nurin, mutta alkuvuodesta jatketaan. Nyt sitten testataan ämmän tahdonvoimaa ja itsekuria, katsotaan miten hyvin opit ovat juurtuneet selkärankaan. Olen valmis sijoittamaan isommankin rahasumman tähän, sijoitanhan sen itseeni ja hyvinvointiini.

Paljon muitakin aatoksia ensi vuodelle, mutta niistä sitten myöhemmin...
Aurinkoista viikonloppua sinulle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti