torstai 3. lokakuuta 2013

Viikon kuulumiset

Viikko taas mennyt kuin varkain, työnteko haittaa ihan selvästi minun vapaa-ajan viettoa kun en tännekään ole kerennyt päivittelemään kuulumisia ;)

Alkuviikon yövuorot haittasivat treenaamista, ja tänään huomasi salilla että viikkoon ei olekaan muuta tehty kuin kävelty.....voi taivas varjele sitä Bettinaa, se nainen kyllä osaa hommansa!
Ohjelmassa oli alakroppaa, 5 erilaista liikettä, 2 minuuttia putkeen yhtä, minuutin tauko ja seuraavaan liikkeeseen. 3 sarjaa...voi elämä! Se polte reisissä oli jäätävä, eikä kesken saanut jättää. Muilla salilla olijoilla oli varmasti lystiä minun irvistysten ja avun huokausten kanssa. Mutta koko kotimatkan vaan hymyilin, oli taas niin hyvä olla.

Tämä etappi on jo puolessa, mutta jatkoa on suunnitteilla. En minä tätä tähän jätä, en todellakaan. Alkumatka on mennyt itsensä ja päänsä kanssa taistellessa ja nyt kun se on saanut suht kuntoon, niin nyt voikin täysillä nauttia ja keskittyä treeneihin. Vielä kun saisin tuon Bettinan valmentajakseni, se olisi kuin lottovoitto. Nyt on yhdessä hyvä pohjatyö tehty ja jatkoahan tässä vielä kerkeää tulla ennen marraskuun puoltaväliä. En vain tahdo luopua siitä naisesta, on se vaan niin pro!

Selkä taas oikuttelee, yövuorossa sen taas sain jotenkin muljautettua ja tänään bussissa huomasin ettei istuminen tee hyvää. Treenatessa ei tuntunut, mutta kyllä tuntui kotimatkalla. No, nyt pari päivää lepoa ennen käsitreeniä ja vähän kipulääkitystä ja katsellaan mihin päin tämä kääntyy. Onneksi ensi viikolla on vain 1 työpäivä ja loppuviikko vapaata ja sitten onkin jo syyslomaviikko. Kiva vaan, kun kerkesin esimiehelle sanoa, että minun työvuoroja voisi jo lisäillä kun on niin hyvin selkä töissä kestänyt.

Mieli tosiaankin on tasaantunut, ja valmentaja Kaisan kova vastatulitus kiukulleni teki tehtävänsä. Osaan nyt asennoitua järkevästi tähän projektiin. Tärkeintä ei ole nopeasti tippuvat kilot, eihän tämä todellakaan ole mikään pikadieetti. Tärkeintä on tämä täysvaltainen hyvä olo jonka olen saavuttanut. Yöunet ovat parantuneet, päikkärit jääneet unholaan. Tarmoa riittää koko päiväksi, ja kyllä ne vaatteetkin käyvät löysäksi. Vaaka on heitetty pois silmistä, se ei enää hallitse minua ja päätäni.

Eli oikein hyvillä mielin kohti viikonloppua! Sunnuntaina toivottavasti pääsen käsitreenin tekemään ja tiistaina onkin taas oikea rääkki edessä :D

Ihanaa loppuviikkoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti