torstai 26. syyskuuta 2013

Kuntotestiä ja kehonkoostumusta

Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää....minä en enää pysy perässä kun aika huitelee eteenpäin sellaisella vauhdilla :)

Viikkoon on sisältynyt ihan kiitettävästi liikkumista, enemmänkin varmaan saisi olla mutta pikkuhiljaa lisäillään, ettei tule ähky ja sitä myöten tympääntyminen.
Maanantaina treenattiin pt:n kanssa yläkroppaa. Jotenkin en itsenäisessä treenissä saa siihen sellaista poltetta, vaikka loppuun asti treenin teenkin...no tiistaina iltavuorossa töissä huomasi että jotain oli taas tehty, voi minun kylkiä ja käsiä :D Aamuaeorobiset ovat taas maistuneet eri sykkeellä kuin tuossa välillä. Valmentajan kovat otteet vaikuttivat selvästi myönteisesti tuonne pääkoppaan.

Eilen sitten kävin kehoankoostumusmittauksessa ja kuntotestissä...APUA!!! Tulokset olivat aivan järkyttävät. Mun kropassa on huikeat 41.2% pelkkää rasvaa!!! Meinasin tippua penkiltä ja samalla kerkesin miettiä mitä se on ollut tammikuussa, liki 20kg painavampana. Paljon on siis töitä vielä tehtävä, mutta nyt on kiintopiste minne tähdätään....tämähän tarkoittaa vaan kovempaa treeniä.
Kuntotestissä heikot kohdat oli juuri ne mitä odotinkin, eli keskivartalo on liian löysä...se tippuu punnerruksissa ensimmäisenä, vatsalihasliikkeet ei ole sujuvia ja kyykkäyksissä tuo kumpu vielä hidastaa hommaa. Sen sijaan olkapäissä on poweria.
Sisuunnuin niin tuosta testistä, että huitaisin tehdä jalkatreenin siihen perään ja nostin painoja toistoihin että sain kunnon poltteen reisiin ja pakaroihin...mulla on kohta nätti beba ;)

Tänään sitten vilistin sisäpyöräilytunnille kun lapset sain kouluun. Aikamoinen rääkki eilisen treenin jälkeen, reidet joutui koville mutta aivan huippufiilis taas tunnin jälkeen. Aamutunnit on mukavia, kun porukkaa ei ole kuin kourallinen. Ilma kulkee hyvin salissa eikä tarvitse polkea kuin sardiinit purkissa. Ja kun aamulla saan itseni liikkeelle, jää minulla illat vapaaksi viettää aikaa perheeni kanssa. Nyt vain suunnittelemaan ensi viikon liikuntoja, joita kyllä nyt sotkee maanantaina alkavat yövuorot...siinä menee sujuvasti pari päivää ihan vain nukkuessa...plääh!!

Jätemäen vai pitäisikö sanoa Malminkartanon huipulle johtaviin rappusiin jos vielä lauantaina kerettäisiin ennen saunaa koko porukalla. 2 viikkoa sitten siellä käytiin ja on ne jäätävät kiivetä...reilu 400 askelmaa ylös, siinä syke nousee kummasti. Viimeksi kunto kesti 4 kertaa mennä huipulle, minun pikkuvesseli Tuomas 7v huitaisi ne viidesti ja olisi varmaan mennyt lisääkin jos ei toppuuteltu. Mutta mikä parasta, saatiin yhdessä tehdä kivaa ja hyödyllistä treeniä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti