torstai 12. syyskuuta 2013

4 viikkoa

Niin se aika vaan menee lujaa eteenpäin, perässä meinaa pysyä.

Tänään sitä taas treenattiin Bettinan kanssa..auts ja voih! Vatsatauti vei kyllä voimat mukanaan, tuntui että kuolen treeneihin, aivan kun koskaan ei mitään olisi tehnytkään.
Tänään oli alakropan kiertoharjoittelu ja lopuksi massurutistukset. 4 eri liikettä putkeen, jokaisessa toistoja 10, askelkävelyssä 20, kierroksen jälkeen lepo 3 min...aivan jäätävää!! Liikkeinä kyykyt smithissä, sumoprässi, askelkävely ja polven ojennus. Sumoprässiin ladattiin painoja 100kg...100kg minulle, kaikesta epäilystä huolimatta homma taputeltiin kasaan, vaikka Motivuksen lattiaakin kynnettiin kun jalat petti alta :D
20 min kävelin Kampista Rautatientorille ja nauruksi meinasi sekin matka mennä kun jalat elivät omaa elämäänsä.

Ensi viikolla sitten edessä itsenäinen treeni, sekin kynnys on nyt vain ylitettävä ja uskallettava lähteä kokeilemaan, ei tästä muuten mitään tule

Aamulla astelin vaakaan ja mikä ihana tunne kun vaakanumerot näyttivät 79.5kg...pitkä matka vielä edessä, mutta suunta on oikea.

Kuviakin tänään taas otettiin. Lasten suusta se totuus sitten tulikin, äidin massussa on kuulema nyt vähemmän läskiä kuin kuukausi sitten. Pieniähän nuo erot ovat, mutta tuntuu hyvältä kun muutkin ne huomaavatEi kommentteja:

Lähetä kommentti