perjantai 29. marraskuuta 2013

Minun päivä

36v...no onhan se jo aika paljon, mutta loppupelissä ei vielä oikeastaan mitään. En tunne olevani vanhempi kuin eilen, enkä pode ikäkriisiä :)
Mutta tänään siis pärähti vuosi lisää elinkaareen.

Mietin aamupalaa kasatessani että näin kauan piti elää ennenkuin tajusi alkaa huolehtimaan itsestään, mutta kun täytän pyöreitä 4 vuoden päästä, niin voinkin olla aika hyvässä kunnossa ;) Haaveita pitää olla ja niitä kohti mennään...minä pystyn unelmani saavuttamaan.

Synttäreitä ei sen ihmeemmin juhlistettu, en koko aikuisiällä ole pitänyt sitä tarpeellisena. En siis suunnitellut tänäänkään baari-iltaa lähikuppilassa tai siiderinlipitystä kotisohvalla, ei ole aamulla tukka kipeä eikä vuosisadan morkkis.
Rakas ystävä lähetti eilen jo yllärinä kukkasia...tosi kaunis kimppu ja tänään sain kotiväeltä ruusuja ja tyttäreltä bodyshopin lahjapakkauksen (pesukukka, suihkusaippua ja vartalovoide). Facebookissa ystävät muistivat ikääntymistäni, joten olen oikein tyytyväinen.


Tänään saatiin hommattua jo 3 lahjaa pukinkonttiin lapsille...ne kalleimmat hankinnat. Nyt voi rauhassa täydentää ostoksiaan pitkin matkaa. Tänä vuonna onkin aika selvät suunnitelmat mitä ostetaan, ei tarvitse päättömänä juosta kaupasta toiseen ja haalia turhaa roinaa säkkitolkulla.
Joulu saa jo tulla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti