keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Voihan flunssa!!

En muistakaan milloin viimeksi olisin ollut kipeänä, mutta niin se vain tämä romoska löysi minutkin tänä syksynä.

Harmittaa ihan vietävästi, kun tälle viikolle oli suunniteltu vaikka mitä kivaa puuhailua ja pt-treenitkin joutui siirtämään ensi viikolle. Ärsyttävä olotila kun nokka on ihan tukossa ja jäseniä pakottaa, vaan ei jaksa kuumetta nostaa.
Ruoka ei oikein maistu, mutta sitkeästi irvistellen olen ohjeiden mukaisesti mussuttanut evääni ja vettä kuluu PALJON!!

Tänään kuitenkin uhmaan oloani ja lähden käymään Ruoholahdessa Body Actionilla. Omegat loppui aamulla ja iltapäivällä menee viimeiset Herat, joten täydennystä on haettava. Ehkä Tytiltä saa vinkkejä flunssan häätöön samalla.
Samalla reissulla pitäisi etsiä Lippupalvelun myyntipistekin. Cheekin stadionkeikan liput pitäisi lunastaa ettei varausaika mene umpeen. On se äijä, reilu tunti ja stadion oli varattu täyteen :)

Sunnuntaina kerkesin kahteen kertaan leffaankin. Ensin käytiin poikien kanssa katsomassa Turbo 3d:nä. Ihana elokuva etanasta jolla oli unelma ja jonka se totetutti kun vain jaksoi luottaa itseensä.
                                         "Ei oo unelmaa liian suurta, eikä unelmoijaa liian pientä"

                                                                  Pojat matkalla leffaan


Illalla sitten kävin isännän ja tyttären kanssa vielä katsomassa Nälkäpeli- Vihan liekit. Oli hieman outoa katsoa leffaa kun olen kirjan jo lukenut...ei ollut sellaista jännitystä kun tiesi mitä tulee tapahtumaan. Mutta onhan se melko vaikuttava kuva. Viimeistä osaa siis odotellessa :)


Nyt nauttimaan Jouluradiosta ja kynttilöiden rauhoittavasta valosta. Olen ehkä vähän aikaisessa, mutta olen päättänyt että tästä joulusta tulee paras ikinä. Tämä perhe on rypenyt välillä niin pohjamudissa, että nyt noustaan ja nautitaan yhdessäolosta ilman turhaa stressiä. Omaa perhetä ei kuitenkaan mikään voita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti