perjantai 15. marraskuuta 2013

Viikko kuntoutuksessa

Tämä viikko hurahti kuntoutuksessa Ortonissa.
Vähän sekavin ajatuksin sinne maanantaiaamuna hiippailin, suuria odotuksia en osannut asettaa viikolle. Aikataulut paperilla tuntuivat vaativilta, ei sinne ainakaan lepäämään menty.

Viikon aikana sain tavata useamman kerran fyssarin, toimintaterapeutin, sossun, psykologin ja lääkärin sekä sairaanhoitajan. Melkoinen tiimi siis hoitamassa minua ja selkääni. Ja kerrankin tuntui että minut otetaan nyt vakavasti.
Aika kylmää kyytiähän sieltä tuli faktojen valossa, asiat jotka itsekin olin osannut aatella tuntuivat nyt entistä kovemmilta kun ammattilaiset ne minulle kertoi....tämä selkäranka ei kestä osastotyötä enää kauan. Kehoitus laittaa Kevaan hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta tuli useammalta ammattiryhmältä. No, kunhan arki koittaa ja on aikaa niin alan asiaa selvittämään...eihän tässä muukaan auta.
Mutta kyllä mieltä ylensi kaikkien kehut omasta aktiivisuudesta ja motivaatiosta ja jo saavutetusta painonpudotuksesta tämän vuoden aikana.
Hienoja eväitä sain kotiin vietäväksi ja maaliskuussa sitten tavataan taas. Ja saihan sieltä uusia ystäviäkin :)

Ja jotta kotiinpaluu olisi ollut täydellinen niin pitihän tuonne Ruoholahteen vielä pyrähtää ostoksille Body Actionille..
Mitäs tykkäätte?

Nyt odotellaan salille pääsyä...kelpaa muuten treenata noilla vermeillä. Nuo housut on vaan niin ihanat!! <3

Sunnuntaina sitten taas Malminkartanoon jätemäen rappusiin muiden Fitfarmin mimmien kanssa...ihan parhautta :) Saan vertaistukea tämän valmennustauon aikana, joka muuten alkoi jo eilen. Katsotaan miten untuvikon siivet kantaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti